Graslandapp, helpt u een handje

 

Speciaal voor veehouders die het beste ruwvoer willen van eigen land, heeft Barenbrug de Graslandapp ontwikkeld. De Graslandapp geeft veehouders antwoord op al hun vragen bij de beoordeling en het onderhoud van grasland.

 

Graslandapp
Met de Graslandapp is het een stuk eenvoudiger om de grassen in uw weide te herkennen en beoordelen. Op basis van deze informatie kunt u goed bepalen of uw weide nog volstaat of dat u de weide moet herstellen of vernieuwen. Met een mobiele telefoon of tablet is het zelfs mogelijk ter plaatse grasland te beoordelen en vast te stellen of de grassen in de weides nog voldoen aan alle eisen voor de hoogste opbrengst en voederwaarde.

 

 

14.000 kilo droge stof per hectare

Voor een grasopbrengst van 14.000 kilo droge stof  moet uw grasland in topconditie zijn. Immers vier jaar na inzaai bestaat 25 procent van het grasland uit slechte grassen of uit onkruiden.

 

 

 

 

GraslandAppMet de Graslandapp bent u in staat de juiste keuzes te maken voor 14.000 kilo droge stof te oogsten van uw grasland. De Graslandapp geeft u ook advies over alle andere facetten van graslandmanagement zoals bestrijding van ziekten, plagen en onkruiden. Ook bij het kiezen van het juiste graszaadmengsel biedt de Graslandapp hulp.

 

Downloaden

Klik hier om de GraslandApp via uw desktop te bekijken, of klik op de onderstaande knoppen om deze gratis te downloaden voor uw mobiele telefoon of tablet.

 

Klik hier om de Graslandapp te downloadenKlik hier om de Graslandapp te downloaden