Graszaadmengsels SV

 

Meer over Barenbrug SV graszaadmengsels, klik hier!SV graszaadmengsels zijn speciaal voor sportvelden in de wereld geholpen. Hierin is een drietal varianten, met elk zijn eigen specifieke eigenschappen en samenstellingen. Barenbrug heeft graszaadmengsels met een SV7, SV8 en SV100-keurmerk. Dit zijn graszaadmengsels met de beste geteste rassen voor sportvelden. Afhankelijk van de benodigde eigenschappen zijn dit de graszaadmengsels die u nodig hebt.

 

SV7 graszaadmengsel is namelijk een graszaadmengsel van 75% Engels raaigras en 25% veldbeemdgras, SV8 graszaadmengsel is 50% Engels raaigras en 50% veldbeemdgras, SV100 graszaadmengsel is een graszaadmengsel van 100% Engels raaigras. SV100 graszaadmengsel is een snelle vestiger, waar SV8 graszaadmengsel een sterker gras betreft. SV7 graszaadmengsel wordt gezien als een graszaadmengsel die hier tussen zit. Voor gedetailleerdere informatie zie een van onderstaande graszaadmengsels:

 

 

 

Meer over de Grasgids, klik hier!100% Grasgids

De kwaliteit, en dus de sterkte van bepaalde eigenschappen, is hoog. Dit is met zekerheid te zeggen, want alle rassen in het SV8 graszaadmengsel zijn opgenomen in de Grasgids. De rassen hebben de zware testperiodes dus goed doorstaan en voldoen aan de strenge eisen die door de Grasgids zijn gesteld. 

 

Voor uitgebreide informatie over de Grasgids, klik hier.