‘Sprinten, sliden, tackelen, scoren... Een goede wedstrijd start met geweldig gras.’

Innovatie koesteren

Hoe kunnen we u helpen met uw volgende stap? Wat hebt u nodig? In deze wereld die constant aan verandering onderhevig is en waar de eisen ook steeds verschuiven, wil Barenbrug dat u de beste bent. Daarom investeren we in nieuwe technologieën, nieuwe partnerschappen en innovatie. We zijn gek op gedurfde ideeën!

Nieuwe manieren vinden

Nieuwe manieren vinden, het onbekende ontdekken: onze experts reizen de hele wereld over op zoek naar nieuwe oplossingen voor uw toekomstige uitdagingen. We houden van spelende kinderen, blije boeren en zwetende sporters. Elke dag beginnen er ruim honderd R&D-experts aan hun werkdag met maar één doel: u een basis bieden voor allerlei mogelijkheden.

Denk mondiaal, handel lokaal

Onze mondiale R&D-organisatie zorgt ervoor dat we mondiaal kunnen denken en lokaal kunnen handelen. Met vestigingen op zes continenten in de belangrijkste klimatologische regio's ter wereld, voorzien we in kennis en innovatieve oplossingen voor lokale toepassingen en klimatologische omstandigheden. Op zoek naar voedingsrijk gras voor uw dieren? Stevig gras voor spannende sportwedstrijden? Of uitnodigend gras voor uw openbare parken? Wij kunnen u daarmee helpen. Bekende innovaties van Barenbrug zijn: RPR/zelfherstellend raaigras, Mow Saver, NutriFibre, SOS/Super Over Seeding en Yellow Jacket-zaadcoating. Innovatieve interventies die werken. Wij ontwikkelen de oplossing die u nodig hebt!

Zo veel behoeften, zo veel oplossingen

Zaadverbetering, endofyten, innoculanten, hybride teelt, sensortechnologieën... We laten geen middel onbeproefd om u van dienst te kunnen zijn. Of u nu werkzaam bent in de agrarische sector, sportwereld of recreatieve sector, wij moedigen u aan het beste uit uzelf te halen. Dus spring op die trekker, sla die golfbal over de baan en ontspan. Wij zorgen voor de basis voor uw succes.

Een gepassioneerde teamgeest

“Elke zaterdag coach ik mijn team met talentvolle tieners. Ik vind het te gek om coach te zijn en het team te stimuleren om zo goed mogelijk en gepassioneerd in teamverband te spelen. Als distributeur ben ik trots op het feit dat ik goed op de hoogte bent van alle nieuwe producttechnologieën, innovaties stimuleer en onze klanten exact kan bieden wat ze nodig hebben. Voetballers hebben de beste basis nodig om te kunnen schitteren.”

 

Johanna McCloskey 

Managing Director Avoncrop Amenity Products Ltd

Winkfield, Berkshire, Verenigd Koninkrijk

terug