Marketing

Groot zijn we zeker en daar zijn we trots op. Maar grootte zegt natuurlijk lang niet alles. De titel van deze brochure en de vijf belangrijke kernwaarden van ons bedrijf vertellen het complete verhaal. Vanuit dezelfde belangen als die van onze partners en een gedeelde passie willen we het beste uit gras halen.

Marketing

Groot in Gras word je niet van de een op de andere dag.

 

Met de vooruitstrevende topkwaliteit van onze graszaden leveren we een bijdrage aan weiden waar gezond vee op graast, dat topkwaliteit melk en vlees levert. We zorgen voor duurzame en perfect bespeelbare sportvelden en golfbanen, waarbij we nooit de aandacht voor een vermindering van de CO2-uitstoot en het gebruik van kostbaar water verliezen. De kracht van ons merk zit in een combinatie van deze aspecten, aangevuld met het gevoel dat we daarin leggen en hoe we dat communiceren. Onze afnemers weten dat. Onze partners weten dat ook. Zij werken graag met ons samen en wij met hen.

 

Honderd jaar bouwen aan een merk werpt z’n vruchten af. Over de hele wereld is Barenbrug inmiddels een herkenbaar en vertrouwd merk op het gebied van graszaden.

 

  • We hebben ons imago van innovatie en kwaliteit zorgvuldig opgebouwd.
  • Ons sterk merk trekt voortdurend nieuwe partners aan, die onze visie delen.
  • Voor de uitzonderlijke prestaties van ons merk in de afgelopen eeuw kregen wij het predicaat ‘koninklijk’.
  • Met de slogan ‘Passion for Grass’ drukken we ons gezamenlijk belang met onze partners uit.
terug