Partnership

Ons bedrijf zou lang zo groot niet zijn geworden, zonder de strategische allianties met partners op het gebied van R&D, graszaadproductie en marketing & verkoop. Samen bouwen we onze passie voor gras verder uit.

Partnership

Toegevoegde waarde voor de eindgebruiker betekent toegevoegde waarde voor onze partners.

 

  • Wereldwijd werken we samen met ontwikkelaars, universiteiten en instituten om alleen het allerbeste uit de genetica en zaadtechnologie te halen.
  • We bieden de beste graszaadproducenten ter wereld stabiele inkomsten en een langetermijnrelatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen.
  • In meer dan 90 landen werken we samen met lokale, professionele partijen op het gebied van service, marketing en verkoop om producten van topkwaliteit in de beste toepassing bij de klant te krijgen.

 

Onze graszaadproductie hebben we internationaal gespreid om de beste prijs-kwaliteitsverhouding te realiseren en risico’s te minimaliseren. Zo’n 3.000 zaadproducenten - samen goed voor 82.000 ton graszaden per jaar in 325 rassen - maken gebruik van de kennisuitwisseling van internationale collega’s binnen het wereldwijde Barenbrug-netwerk.  

terug