Passie voor gras

De Koninklijke Barenbrug Groep is wereldwijd toonaangevend in recreatiegrassen, voedergrassen en andere vlinderbloemige voedergewassen. Wij hebben ons gespecialiseerd in plantenveredeling, graszaadproductie en de internationale marketing en verkoop van innovatieve rassen. Onze bedrijfsnaam staat sinds 1904 voor topkwaliteit die wordt gewaardeerd door klanten, groot en klein, van over de hele wereld. Met een jaaromzet van 255 miljoen euro en 29 vestigingen in 18 landen op 6 continenten zijn wij een van de grootste bedrijven in ons vakgebied. Veel meer waarde hechten wij aan de passie voor gras die wij delen met onze klanten, en die de opeenvolgende generaties van de familie Barenbrug tot op de dag van vandaag uitdragen.

Passie voor Gras

Onze positie in de graszaadmarkt hebben we niet bereikt door simpelweg ons vak uit te oefenen. Dit is een rol die we in de loop van jaren hebben opgebouwd en zorgvuldig hebben gecultiveerd. We hadden nooit zo ver kunnen komen zonder de langetermijn-relaties met onze klanten, met zaadproducenten en allianties met belangrijke universiteiten en instituten. Zonder een continue focus op innovatie, producten van uitsluitend de allerhoogste kwaliteit en de wereldwijde promotie ervan in lokale markten hadden we het nooit gered. En zeker niet zonder de loyaliteit, inzet en kennis van onze eigen mensen.

 

De basis voor ons succes ligt in onze vijf belangrijke kernwaarden: internationaal, innovatie, kwaliteit, partnership en marketing. Op zichzelf zijn het eenvoudige begrippen die soms zelfs vanzelfsprekend lijken. Dat de combinatie van deze pijlers echter geenszins vanzelfsprekend is, bewijzen we in deze pagina’s van de website.

terug