‘Bij vader staan mensen altijd op de eerste plaats. Mensen maken het verschil’
Bastiaan en Frank Barenbrug

Royal Barenbrug

Een wereld aan mogelijkheden, dat zag Joseph Barenbrug voor zich toen hij naar gras keek. Hij initieerde de ontwikkeling van rassen voor verschillende toepassingen, en tot op de dag van vandaag gebeurt dat nog steeds. De rassen zijn geschikt voor heel veel verschillende klimaten. Smakelijk en gezond voeder met hoge voedingswaarden voor vee, fijnbladig en aantrekkelijk groen gras voor parken en tuinen, langzaam groeiend gras voor grasvelden of sterk gras voor sportvelden en recreatie. Wat u bedenkt, kunnen wij realiseren!

 

Klanten op de eerste plaats

Klanten helpen bij allerlei soorten uitdagingen was Josephs missie. Als vierde generatie zetten Frank en Bastiaan die traditie nu voort. Vandaag de dag is Barenbrug Groep wereldleider op het gebied van het ontwikkelen van gras- en voederoplossingen. Een familiebedrijf in hart en nieren. Dankzij Joseph, Joop en Bert kunnen we u nu 114 jaar ervaring aanbieden!

 

Koninklijk

In 2004 ontving Barenbrug het predicaat Koninklijk, een onderscheiding die alleen wordt toegekend aan bedrijven met een enorme prestige en groot belang in hun veld, die meer dan honderd jaar bestaan en een duurzame bedrijfsvoering en uitstekende reputatie hebben. Wij zijn trots op onze koninklijke onderscheiding.

Missie, visie & kernwaarden

Onze missie en kernwaarden liggen aan de basis van ons succes. Onze kernwaarden zijn simpele concepten die min of meer vanzelfsprekend lijken, maar de combinatie van deze elementen is dat verre van.

Feiten en cijfers

Veehouders, kinderen, huiseigenaren, voetballers.. Het maakt niet uit wie u bent en waar u zich bevindt; u verdient de beste basis. Onze aanwezigheid op zes continenten stelt ons in staat mondiaal te denken en lokaal te opereren. Noord of zuid, droog, nat of koud. Wij zorgen voor gras voor productie en plezier!

Kernactiviteiten

Als Barenbrug hebben we een belangrijke missie: de productiviteit van dieren verbeteren om de wereld te helpen voeden en mensen meer te laten genieten van hun groene omgeving. Hierbij horen ook onze kernwaarden. Deze geven richting aan wie we zijn en wat we uitstralen.

Wereldwijde aanwezigheid

De Koninklijke Barenbrug Groep opereert wereldwijd en heeft het hoofdkantoor in Nederland. De Groep bestaat uit 18 vestigingen en 22 onderzoekslocaties in alle grote klimaatzones.

Make Life Beautiful

Het winnende doelpunt scoren in die belangrijke wedstrijd. Zien hoe uw dieren genieten van eindeloze weilanden. Picknicken met uw naasten in het park. Barenbrug is ervan overtuigd dat succes vanaf onderaf begint. Daarom bieden we u de beste basis: een basis voor mogelijkheden.

terug