Een wereld aan mogelijkheden

Agrariërs, kinderen, huiseigenaren, voetballers, iedereen overal ter wereld verdient de beste basis. Gezonde vleesrunderen in Argentinië, blije toeristen in Central Park in New York en succesvolle golfers op St. Andrews of Pebble Beach, onze aanwezigheid op zes continenten stelt ons in staat mondiaal te denken en lokaal te handelen. Noord of zuid, droge, natte of koude omstandigheden... Wij produceren grasvelden voor productie en plezier!

 

In de afgelopen honderd jaar hebben we met ontelbare grondsoorten gewerkt. Van betoverende stadstuinen tot opwindende sportvelden. Van sterke Nederlandse dijken tot eindeloze weilanden in Brazilië en Nieuw-Zeeland. Verschillende werelden met verschillende behoeften. Zo veel behoeften, zo veel oplossingen!

Kennis delen, oplossingen creëren

In alle belangrijke klimaatzones beschikken we over onderzoeksfaciliteiten. Met achttien kantoren en 22 locaties voor onderzoek en ontwikkeling staan we in zes continenten en meer dan twintig landen tot uw beschikking. Onze R&D-experts netwerken en wisselen inzichten uit om precies de juiste oplossing voor u te ontwikkelen. Onze aanwezigheid op het Afrikaanse continent zorgt er bijvoorbeeld voor dat we over een waardevolle bron van tropische grassoorten voor over de hele wereld beschikken. Daarnaast kunnen zuivelproducerende landen zoals Nederland en Nieuw-Zeeland daardoor profiteren van elkaars inzichten betreffende voedingsrijk voeder. Gezond vee, blije boeren!

 

Vind hier de locaties van onze vestigingen en onderzoekslocaties wereldwijd.

Geïntegreerde aanpak

Ons geheim? We matchen uitmuntende teelt- en onderzoekspraktijken met de vaardigheden van sterke partners in de praktijk. Dat resulteert erin dat de nieuwste wetenschappelijke inzichten, met behulp van advies van professionals, worden geïntegreerd met de gedegen kennis van uw bedrijf en regio. Of u nu werkzaam bent in de agrarische sector, sportwereld of recreatieve sector, wij moedigen u aan het beste uit uzelf te halen. Wij blijven leren, om u concurrentievoordelen te bieden. Ons personeel volgt interne trainingen en we hebben de Barenbrug Academy opgericht om ook onze externe partners te trainen. Dit alles om u de beste basis te kunnen bieden.

Antwoorden op maat

Gewassen laten groeien gedurende een periode van droogte in Argentinië en Australië, ervoor zorgen dat gras snel herstelt na een zware voetbalwedstrijd in Rusland of de groei stimuleren door de juiste zaadveredelingstechnologie voor golfbanen in Frankrijk waar het hele jaar door op wordt gespeeld...

 

Bent u op zoek naar een oplossing op maat voor een zeer specifieke situatie?

 

Wij staan voor u klaar.

terug