Sales en service

We hebben ons toegewijd aan het verhogen van de kwaliteit en productiviteit van gewassen - uiteindelijk om het leven mooi te maken. Daarom bieden wij een portfolio van wereldklasse, met vooraanstaande concepten die een economische en duurzame productie van gras en voedergewassen mogelijk maken. Niet alleen voor de huidige economische behoeften, maar ook om een betere toekomst te verzekeren. Dit portfolio van rassen, mengsels, verbeterde zaadtechnologieën en aanvullende producten is van de hoogste kwaliteit.

Voorzien in de klantbehoeften

Onze praktijkgerichte sales- en technische specialisten helpen klanten om nieuwe rassen en technologieën succesvol te implementeren. Zij geven bijvoorbeeld benodigde trainingen en bieden assistentie bij eventuele technische problemen.

 

De focus ligt bij Barenbrug niet alleen op het vervullen van de behoeften van klanten, maar we laten ons ook door de klant inspireren bij de ontwikkeling van nieuwe en verbeterde oplossingen. Hoe beter wij aan de behoeften van de klant kunnen voldoen en hem helpen zijn bedrijf te laten groeien, hoe sneller we innovatieve oplossingen kunnen ontwikkelen en deze succesvol zien worden op de markt.

 

Wereldwijd oplossingen op maat

Klanten in meer dan 80 landen beroepen zich op Barenbrug voor op maat gemaakte oplossingen in zeer specifieke situaties. Onze vestigingen, gedecentraliseerd in 18 landen op 6 continenten, bieden deze oplossingen. Deze vestigingen zijn verantwoordelijk voor de marketing en sales in hun regio.

terug