HEADER-Resilient-Blue-WINNAAR-2024!

Buitengewone betredingstolerantie

Een goede betredingstolerantie is een eerste vereiste voor een sterk sportveld. De verschillende Resilient Blue® veldbeemdgrassen worden één voor één onderworpen aan extreme betredingsproeven waar ze moeten uitblinken om in aanmerking te komen voor Resilient Blue® Gras Technologie.

RPR en Resilient Blue grastechnologie

Bovendien maakt Resilient Blue® gebruik van onze ijzersterke RPR®-technologie. RPR® zelfherstellend Engels raaigras vormt, in tegenstelling tot normaal Engels raaigras, uitlopers die razendsnel mogelijke schade herstellen. Gewoon Engels raaigras heeft deze eigenschap niet. Door de uitlopers is RPR® ijzersterk in herstel. Bovendien kiemt en vestigt RPR® zich razend snel. RPR® grastechnologie en Resilient Blue® grastechnologie gaan hand in hand en versterken elkaar. Een ijzersterke veerkrachtige combinatie dus!

Door middel van de zogenaamde betredingsrol worden grasplanten onderworpen aan buitengewone betreding. Bron: Wolfheze Research.

Resilient Blue Grass Technology Winnaar Innovatieprijs 2021

Resilient Blue® Grass Technology is op 25 maart uitgeroepen tot winnaar van de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021! De onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt en is een gezamenlijk initiatief van de BSNC, Vereniging Sport en Gemeenten, NOC*NSF, Sportinnovator en de Vakbeurs Sportaccommodaties.

Wil je meer weten over Resilient Blue?

Resilient Blue® is een nieuwe grastechnologie die veerkrachtig met extremen zoals stortbuien, zinderende hitte en gortdroge zomers omgaat. Resilient Blue® vangt de klappen van extreme stressperiodes op en vecht zich terug!

Lees hier meer over wat Resilient Blue® precies is.

 

Langdurige droogte en hitte, hoge ziektedruk en langdurige lage voedingsniveaus. Stuk voor stuk factoren die fataal kunnen zijn voor jouw grasmat en die jou hoofdbrekens bezorgen! Wil je dit voorkomen? Dat kan met Resilient Blue®!

Je leest hier meer over tolerantie tijdens stressperiodes.

 

Veerkracht betekent niet alleen extreme weersomstandigheden verdragen, maar vooral ook zeker zijn van een snel herstel ná deze omstandigheden.

Lees hier meer over het snelle herstel met Resilient Blue®.

 

Extreme weersomstandigheden leiden vaak tot stress en hoge ziektedruk. Door de veerkracht van Resilient Blue® is jouw grasmat minder vatbaar voor aantasting door schimmels en blijft je mat niet alleen groener, maar ook gezonder.

Lees hier meer over Resilient Blue® en ziektetolerantie.

Bekijk de Resilient Blue video!

 

terug