Confederations Cup Brazilië op RPR

 

Brazilië beleefde een spannende finale van de Confederations Cup op 30 juni. De eerste wedstrijd werd gespeeld op 15 juni in het ‘Estadio Nacional’ in Brasilia, waar thuisland Brazilië het opnam tegen Japan. Om tijdens de Confederations Cup de hoogste kwaliteit te bieden en het beste voetbal te bereiken, werd er in alle stadions gespeeld op een RPR grasmat.

 

 

 

 

 

 

 

De Confederations Cup vindt één keer in de vier jaar plaats en dient als voorbereiding op het Wereldkampioenschap voetbal. Acht landen worden tijdens dit toernooi vertegenwoordigd. De groep deelnemers bestaat uit het gastland, de wereldkampioen en de winnaars van de verschillende regionale voetbalbonden in de wereld. Dit jaar zijn dit Brazilië, Japan, Mexico, Italië, Spanje, Uruguay, Tahiti en Nigeria. 

 


Stadions

De wedstrijden worden gespeeld in de volgende zes verschillende stadia, verspreid over Brazilië. Deze stadia zullen ook het decor vormen voor het Wereldkampioenschap in 2014 en zijn elk voorzien van een RPR grasmat:

 

Estadio do Macarana   Rio de Janeiro

Estadio Mineirao         Belo Horizonte

Estadio Castelao         Fortaleza

Estadio Nacional         Brasilia

Arena Pernambuco      Recife

Arena Fonte Nova        Salvador

 

 

 

 

RPR

RPR is een Engels raaigras dat uitlopers vormt, wat resulteert in een sterke mat met een snel zelfherstellend vermogen. Met Brazilië is er weer een stap gezet: RPR verovert langzaam de wereld en steeds meer fieldmanagers ontdekken de voordelen van dit gras. Op zes continenten hebben we fantastische resultaten gezien met RPR. In de afgelopen jaren is RPR ook in Brazilië intensief getest voor het gebruik in stadions. Als sterkste gras op de markt en met haar zelfherstellend vermogen heeft RPR zich bewezen als de beste optie.

 

 

 

 

 

Een grasmat van wereldklasse is echter niet alleen haalbaar voor de grote toernooien. Bent u op zoek naar een ijzersterke mat? Ga dan ook voor RPR!