De mooiste parken in Brussel met Bar Fertile

 

De voedingsbehoefte van een gazon varieert met het verloop van de seizoenen en verschilt bovendien per grassoort. Met deze kennis heeft Barenbrug een assortiment meststoffen voor sportvelden en gazons ontwikkeld onder de naam Bar Fertile. Deze meststoffen, voor een optimale grasmat gedurende het hele jaar, zijn samengesteld uit efficiënt vrijkomende (controlled release) nutriënten.

 

 

 

 

Tal van gebruikers, zoals ook Olivier Hermand, die verantwoordelijk is voor de follow-up van het onderhoud van de parken in het Brusselse gewest (BIM), zijn hierover eensgezind: "Al heel snel na het strooien ontstond een egaal mooi groen gazon zonder groeipiek! Dankzij de Bar Fertile-meststoffen zijn onze gazons heel de zomer groen gebleven!"

 

De heer Hermand vervolgt: "IJzer in de Bar Fertile-meststoffen zorgt voor de egaal groene kleur. Beheerders van groenvoorzieningen willen geen "groeipiek", hoewel dat juist het effect is van meststoffen van lagere kwaliteit. Het gevolg hiervan is dat het gazon veel vaker moet worden gemaaid."

 

De heer Hermand vertelt ons wat een goede meststof voor hem inhoudt: "Een goede meststof heeft een lange werkingsduur, een mooi groen effect na het strooien en uiteraard een goede prijs-kwaliteitsverhouding!"

 

Barenbrug heeft met zijn assortiment Bar Fertile-meststoffen aan al zijn verwachtingen kunnen voldoen. En de verwachtingen van de heer Hermand verschillen uiteindelijk niet veel van die van de meeste andere hoveniers.

 

De Bar Fertile-meststoffen zijn al in tal van Brusselse parken gebruikt waaronder de Koningstuin, de Kruidtuin, het Hallepoortpark, de Tuinen van De Ter Kameren Abdij.