Herstel het veld en bespaar geld!

Niets maakt het aanzicht van een voetbalwedstrijd zo treurig als een kapot gespeeld veld. Niet alleen ziet dit er lelijk uit, het is ook nog eens totaal onnodig. Sinds de komst van SOS zal elk SOS gebruikende voetbalclub het beamen; kale plekken in de winter zijn verleden tijd.

Referenties
Verschillende Belgische sportveldbeheerders hebben ondertussen met succes kennis gemaakt met SOS. Niet alleen België is overtuigd door SOS; topclubs uit heel Europa zweren bij het unieke doorzaaimengsel en ook tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika bleek SOS dé oplossing om bij zeer lage temperaturen de beste grasmat te verzorgen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat SOS tijdens haar introductie direct bekroond is met de innovatieprijs.

Wist u bijvoorbeeld dat SOS tegen beperkte kosten gebruikt kan worden om de kale plekken in het 16-meter gebied te laten verdwijnen? Lees onderstaande leaflet om te zien hoe ook u in de winter de perfecte grasmat kunt creëren.

Mocht u verdere informatie wensen over SOS, dan kunt u terecht op de website pagina SOS of bij uw Barenbrug rayonmanager.