RPR-gras genomineerd voor Innovatieprijs

 

 

Het nieuwe innovatieve RPR-gras voor sportvelden, golfbanen en openbaar groen is genomineerd voor het Gouden Klavertje Vier. Deze innovatieprijs voor meest opvallende noviteit wordt uitgereikt op 10 september tijdens de beurs Groentechniek Holland in Biddinghuizen. RPR-gras werd ontwikkeld door graszaadonderneming Barenbrug. Firma Vos Capelle, een van de hoofddealers van Barenbrug, presenteert RPR in haar beursstand op Groen Techniek Holland.

 

 

Vernieuwend en onderscheidend

RPR, ijzersterk zelfherstellend Engels raaigras, maakt het mogelijk om speelschade tot een minimum terug te dringen. De grassoort is uniek en vormt met haar horizontale uitlopers een wapening in de zode, waardoor deze vele malen sterker is dan andere Engelse raaigrassen. Dit zorgt voor een unieke combinatie: een hoge betredingstolerantie en een snel zelfherstel voor een minimale speelschade en een goede conditie van uw grasmat. Meer informatie over RPR vindt u op deze website.

 

 

In het persbericht leest u meer informatie over de nominaties, de jury en de beurs Groen Techniek Holland in Biddinghuizen.