SV100 graszaadmengsel

 

SV100 graszaadmengsel bestaat uit 100% Engels raaigras. Dit unieke graszaadmengsel is uitstekend geschikt voor sportvelden. Hierdoor is het een zeer snelle vestiger en is dus geschikt voor zowel inzaai als doorzaai. 

 

Zeer snelle vestiging


SV100 graszaadmengsel heeft een zeer snelle vestiging. Engels raaigras zorgt er namelijk voor dat het gras snel door komt. Dit is de reden die SV100 graszaadmengsel zo geschikt maakt voor doorzaai. Het vult in een mum van tijd de open plekken die bij bespeling ontstaan. Dit is niet alleen mooier voor het oog, maar zorgt er ook voor dat de kwaliteit van de sport vooruit gaat.


Kan tegen kort maaien
In de sportwereld wordt vaak gezegd dat het balletje raar kan rollen. SV100 graszaadmengsel is hiervoor dé oplossing! SV100 graszaadmengsel zorgt met een goed onderhoud voor een uitstekende grasmat, waardoor het balletje niet meer raar zal rollen. Daarnaast heeft de SV100 graszaadmengsel door de aanwezigheid van 100% Engels raaigras ook nog eens een mooie uitstraling.

 

Geïnteresseerd geraakt in onze Bar Champion SV100? Klik dan hier.

 

Meer over de Barenbrug SV graszaadmengsels, klik hier!Andere SV graszaadmengsels SV7

SV7 graszaadmengsel bevat namelijk naast 75% Engels raaigras ook 25% veldbeemdgras. Dit zorgt er voor dat het gras in sterkte toeneemt, iets minder beregening en bemesting vereist is en het zelfherstellend vermogen toeneemt. Door het hogere aandeel veldbeemdgras zal de vestiging van het mengsel wat langzamer gaan. Toch kan de SV7 graszaadmengsel nog steeds gebruikt worden voor doorzaai.

 

Klik hier voor meer informatie over het SV7 graszaadmengsel.

 

 

Meer over de Grasgids, klik hier!100% Grasgids

De kwaliteit, en dus de sterkte van bepaalde eigenschappen, is hoog. Dit is met zekerheid te zeggen, want alle rassen in het SV100 graszaadmengsel zijn opgenomen in de Grasgids. De rassen hebben de zware testperiodes dus goed doorstaan en voldoen aan de strenge eisen die door de Grasgids zijn gesteld. Voor uitgebreide informatie over de Grasgids, klik hier.