SV7 graszaadmengsel

SV7 graszaadmengsel is een van de graszaadmengsels die dienen voor een perfect grasmat voor de sport. Bent u op zoek naar een snel vestigend gras, dat sterk is? Dan is de SV7 precies wat u zoekt. 

Mede door de menging met 25% veldbeemdgras geeft het graszaadmengsel een hoge bespelingstolerantie en een sterke beworteling.

 

Snel herstel na de winter

Aan het einde van het kalenderjaar krijgen de buitensporters eventjes rust, om er vervolgens weer kei hard tegenaan te gaan. Hetzelfde geldt voor de grasmat. SV7 graszaadmengsel krijgt in de winterstop even de tijd om bij te komen van de intensieve betreding en om zichzelf weer top fit te maken voor het begin van de tweede seizoenshelft. Want zoals iedere sporter weet, moet je na de winterstop weer fris uit de startblokken komen.

 

Snel vestigend

SV7 graszaadmengsel is een snel vestigend ras. Dit komt door de aanwezigheid van 75% Engels raaigras, een ras dat de snelste tijden neerzet als het gaat om vestiging. Hierdoor is SV7 graszaadmengsel erg geschikt voor inzaai én voor doorzaai. 

 

Hoge bespelingstolerantie

SV7 graszaadmengsel heeft een hoge bespelingstolerantie. SV7 graszaadmengsel is namelijk een mengeling met veldbeemdgras. Dit gras zorgt voor een extra sterke grasmat, dat zelfs de meest beladen wedstrijd aan kan.

 

Geïnteresseerd in onze variant? Kijk dan snel op de pagina van Rapide SV7.

 

Meer over de Barenbrug SV graszaadmengsels, klik hier!Andere SV graszaadmengsel SV100

SV100 is een graszaadmengsel dat bestaat uit 100% Engels raaigras en is geschikt voor sportvelden. SV100 graszaadmengsel is een zeer snelle vestiger en dus geschikt voor doorzaai. Dit komt door het hogere aandeel Engels raaigras dan bij SV7 graszaadmengsel. Doordat er geen veldbeemdgras in de SV100 zit is dit mengsel wat minder sterk van aard en heeft het meer beregening en bemesting nodig.

 

Klik hier voor meer informatie over het SV100 graszaadmengsel.

 

 

Meer over de Grasgids, klik hier!100% Grasgids

De kwaliteit, en dus de sterkte van bepaalde eigenschappen, is hoog. Dit is met zekerheid te zeggen, want alle rassen in het SV7 graszaadmengsel zijn opgenomen in de Grasgids. De rassen hebben de zware testperiodes dus goed doorstaan en voldoen aan de strenge eisen die door de Grasgids zijn gesteld. 

 

Voor uitgebreide informatie over de Grasgids, klik hier.