Beschermende polymeermatrix

 

Yellow Jacket’s unieke Rhizobiumstam

 

Voor de Rhizobiumcoating heeft Barenbrug een nieuwe technologie ontwikkeld. Deze unieke formule en procedure zorgt ervoor dat de Rhizobium-bacteriën worden ingesloten in een beschermende polymeermatrix.

Daarnaast bevat de matrix een speciaal mengsel van voedingsstoffen, conserveringsmiddelen en sporenelementen. Tot slot zorgt een optimale beheersing van het productie-, opslag- en transportproces voor een hoge kwaliteit van het eindproduct. Deze technologie garandeert een hoog gehalte aan Rhizobium-bacteriën, gecombineerd met een uitstekende bescherming tegen stressfactoren, wat resulteert in veel krachtige Rhizobium-bacteriën in de bodem.

 

 

Unique Rhizobium strain 

Voor dit product ontwikkelde Barenbrug, door middel van extensieve stamselectie met vele stammen onder uiteenlopende omstandigheden, een nieuwe, unieke Rhizobiumstam. De nieuwe stam heeft aangetoond uitstekend te kunnen overleven onder zware omstandigheden, wat uiteindelijk zal leiden tot meer krachtige Rhizobium-bacteriën in de bodem. Uitgebreid research en praktijkonderzoek bij Barenbrug Research hebben uitgewezen dat luzernezaad met Yellow Jacket-Rhizobiumcoating de ruwvoerproductie bevordert, met name onder zware omstandigheden.

 

Redenen voor het gebruik van Yellow Jacket-Rhizobiumcoating:

• Kant-en-klaar product – bespaart werk, vermindert risico's.

• Unieke Rhizobiumstam.

• Verbeterde vestiging onder moeilijke omstandigheden.

• Betere benutting van beschikbaar water en vocht in de bodem.

• Verhoogde ziekteresistentie.

• Verbeterde stikstoffixatie.

• Verhoogde opbrengst van ruwvoer en proteïne.

 

Al onze luzernerassen zijn verkrijgbaar met Yellow Jacket-zaadcoating.