Ontvang een beloning van honderden euro’s per hectare

Vlaamse veehouders kunnen nu een beloning van honderden euro’s per hectare krijgen als ze kruidenrijk grasland zaaien. De Vlaamse overheid heeft geld vrijgemaakt als stimulans voor meer biodiversiteit. Goede zaak! Nog meer goed nieuws: met ons voederkruidenmengsel NutriHerb Engels voldoe je aan álle eisen die de Vlaamse overheid aan het kruidenmengsel stelt.

NutriHerb: de voordelen op een rij

Naast een aantrekkelijke subsidie heeft kruidenrijk grasland nog veel meer voordelen. NutriHerb is grasland dat bijvoorbeeld goed bestand is tegen droogte, een positief effect heeft op de biodiversiteit én het heeft minder stikstofbemesting nodig. Daarbij is de voederwaarde en opbrengst van NutriHerb uitstekend! Wat houd je nog tegen om te kiezen voor kruidenrijk grasland?

 

Succesvol kruidenrijk gras telen

Succesvol kruidenrijk grasland vraagt om ander management dan standaard grasland. Met de gratis teelthandleiding lees je hoe je stap voor stap kruidenrijk grasland zaait en onderhoudt. Klik hier voor de gratis teelthandleiding.

 

Meer informatie?

Heb je verder nog vragen over kruidenrijk grasland? Neem dan contact op met onze accountmanager Steve Van De Genachte per email: svdgenachte@barenbrug.be. Hij beantwoordt graag al je vragen over dit mooie product.

 

Wil je meer informatie over hoe de subsidie in elkaar zit? Klik dan hier voor het laatste nieuws.

terug