Herstel nú uw weides

 

De winter laat elk jaar zijn sporen na op de Belgische weilanden. Grasland snel herstellen middels doorzaaien is zeer effectief om de kwaliteit te verbeteren. Milkway●Doorzaai is een graszaadmengsel dat specifiek is samengesteld voor het doorzaaien van weides onder zware omstandigheden.
Klik voor informatie over Milkway Doorzaai Snelle kieming
Milkway●Doorzaai kenmerkt zich door een snelle opkomst zelfs bij lage temperaturen. Het ras BarFlip in  Milkway●Doorzaai kiemt zelfs al bij 6 graden Celsius en is hierdoor het ras dat het snelst kiemt bij lage temperaturen. Milkway●Doorzaai is bij uitstek het mengel om in het voorjaar aangetaste weides te herstellen.

Hulp
De graslandapp is een handig hulpmiddel voor iedere veehouder die meer en beter ruwvoer wil van eigen land. Deze app biedt alle informatie die u nodig heeft om uw weides te onderhouden. Zo helpt de app bij het beoordelen van de kwaliteit van uw weide en geeft advies voor herstel en onderhoud. U kunt de app ook raadplegen voor de keuze van het juiste graszaadmengsel.
Klik hier voor de graslandapp
Gratis app
Barenbrug ontwikkelde de graslandapp speciaal voor de melkveehouder. De app is gratis en eenvoudig in het gebruikt en werkt ook offline, waardoor u hem ook zonder internet in het veld gebruiken. U download de graslandapp via Google play of App Store. U kunt de graslandapp ook raadplegen vanaf uw personal computer via de website www.graslandapp.be.