RPR in de race voor Innovatieprijs 2015!

27-02-2015  Op 12 maart vindt de uitreiking van de jaarlijkse SportFM Innovatieprijs weer plaats. RPR, het revolutionaire graszaadmengsel van Barenbrug behoort dit jaar tot een van de drie genomineerden.

 

Sport FM Innovatieprijs 2015

De Sport FM Innovatieprijs wordt georganiseerd door SportFM en wordt dit jaar uitgereikt tijdens de Dag van de Sportaccommodaties op 12 maart 2015 in EXPO Houten. Eerder won Barenbrug ook al de SportFM Innovatieprijs met het unieke SOS in 2008 en met Shadow in 2003. In 2005 ontving Shadow ook nog eens de prijs voor beste innovatie van de afgelopen 15 jaar.

 

RPR - Zelfherstellend Engels Raaigras

RPR staat voor Regenerating Perennial Ryegrass, ofwel zelfherstellend Engels raaigras: Engels raaigras dat horizontale uitlopers vormt, de zogenoemde determinate stolons. Deze uitlopers zorgen voor een natuurlijk netwerk in de bodem. Dit resulteert in een snel opkomende en bijzonder sterke grasmat.

 

RPR gedijt goed op vele verschillende grondsoorten, wat het mengsel geschikt maakt voor veel verschillende doeleinden. Naast de RPR Sport- en Golfproducten is er nu ook een nieuw product, speciaal voor het gazon.

 

Kom ook langs!

Bent u geïnteresseerd in RPR of een van de andere innovaties van Barenbrug? Bezoek dan onze stand.

 

IJzersterke video

Wilt u meer weten over RPR? Bekijk dan nu de video!