Introductie nieuwe grastechnologie van Barenbrug op 11 februari 2021

Barenbrug introduceert een nieuwe robuuste grastechnologie voor grasprofessionals zoals greenkeepers, veldmanagers en graszodenkwekers. Wilt u uw gras voorbereiden op extreme weersomstandigheden? Barenbrug nodigt u uit voor de officiële introductie van een nieuwe grastechnologie, zodat u geheel voorbereid bent op toekomstige extremen. Noteer alvast de datum: 11.00 uur MET 11.02.2021.

Nieuwe grastechnologie van Barenbrug

Klimaatverandering leidt steeds vaker tot extreme weersomstandigheden. Na jaren van ontwikkeling en tal van testen in extreme omstandigheden heeft Barenbrug een technologie ontwikkeld waarmee grasprofessionals zich op zulke gevallen kunnen voorbereiden. De oplossing: grastechnologie die klappen kan incasseren maar ook terug kan vechten!

 

Barenbrug Online Event

Deze unieke technologie zorgt voor de beste droogte- en hittebestendige grasgebieden in koele seizoenen. Daarnaast biedt het ook uitstekende winterse prestaties. Vanwege de huidige pandemie zal de officiële introductie digitaal plaatsvinden tijdens het Barenbrug Online Event om 11.00 uur MET op 11 februari. Tijdens dit evenement tonen we u de mogelijkheden van deze grastechnologie voor verschillende grasprofessionals en vertellen we over de technische achtergrond.

Mis niets, meld je nu aan!

Sign up for the Barenbrug online event! Click here.

View Teaser video - Barenbrug Online Event 2021

 

terug