Barenbrug neemt deel aan DLG Feldtage 2024

Barenbrug is aanwezig op de DLG Feldtage 2024. Deze gerenommeerde agrarische buitenbeurs vindt plaats van 11 tot 13 juni op het Gut Brockhof bij Erwitte/Lippstadt, Duitsland.

Toekomstperspectief op DLG Feldtage

Onder het motto "Pflanzenbau out of the Box" biedt de DLG Feldtage een platform voor landbouwprofessionals om baanbrekende ideeën, revolutionaire technologieën en duurzame verbeteringen te ontdekken die de toekomst van de gewasbouw vormgeven. Barenbrug zal op deze beurs zijn nieuwste grasoplossingen presenteren, die gekenmerkt worden door innovatie en kwaliteit.

De gele verpakking

Bezoekers van de DLG Feldtage kunnen Barenbrug vinden op stand VD44, waar zij de kans krijgen om de kwaliteit en prestaties van onze producten zelf te ervaren. De kenmerkende gele verpakking van Barenbrug, die internationaal synoniem staat voor kwaliteit en innovatie, zal prominent aanwezig zijn. "De gele kleur – en alles waar het voor staat – zal ook de Duitse markt veroveren," aldus Josephine van Gelder, Marketing Manager Europa bij Barenbrug.

De gele kleur – en alles waar het voor staat – zal ook de Duitse markt veroveren.

Josephine van Gelder
Marketing Manager Europa

Uitbreiding op de Duitse markt

Na 120 jaar synoniem te zijn geweest voor kwaliteit en innovatie in de grasindustrie, breidt Barenbrug zijn hoogwaardige productlijn nu ook uit naar de Duitse markt. De Barenbrug-zaden zijn al langer in Duitsland verkrijgbaar via private labels. "We zijn trots om onze innovaties nu direct onder onze eigen naam op de Duitse markt te kunnen brengen," voegt Josephine van Gelder toe. "We zijn ervan overtuigd dat onze producten ook hier grote populariteit zullen genieten."

Barenbrug op de DLG Feldtage

Op de DLG Feldtage laten onze demovelden laten zien waarom onze producten ideaal zijn voor veehouderijen. Zo presenteren wij grasoplossingen voor o.a. klimaatresistentie, eiwitopbrengst, mineraalefficiëntie, diergezondheid en bodemvruchtbaarheid.

 

Graag tot ziens op stand VD44!

terug