Nieuwe website voor paardenhouders

Paarden hebben behoefte aan ander gras dan ‘koeiengras’. Paardenhouders willen het beste gras voor hun paard maar hebben veel vragen over de eigenschappen van paardengras, en over het aanleggen en onderhouden van een paardenweide.

 

Website www.horsesloveit.be

Speciaal voor paardenhouders heeft Barenbrug een nieuwe website, www.horsesloveit.be. Deze website geeft antwoord op vragen over aanleg en onderhoud van een paardenweide, gras & voeding en gras & gezondheid. Bovendien kunnen paardenhouders op de website eenvoudig een Horsemasterdealer vinden bij hen in de buurt.

 

Promotie

De website www.horsesloveit.be wordt gepromoot op de website www.horses.nl en in de nieuwsbrieven van horses.nl en van bitmagazine.nl. Deze website en nieuwsbrieven worden door veel Belgische paardenhouders gelezen. U kunt de komende maanden dus extra vraag naar het graszaadmengsel Horse Master verwachten.

 

 

Verpakking 
De verpakking van Horse Master is vernieuwd. Naast een nieuwe moderne uitstraling zijn nu ook de inzaai- en doorzaai-instructies uitgebreid vermeld op de achterzijde van de verpakking.