PERSBERICHT: Wereldwijde primeur tijdens Green Expo 2014

 / / /   P E R S B E R I C H T   / / /

Aan: de redactie
Van: Barenbrug Belgium NV/SA
Contactpersoon:
Geoffrey de Bloeme
Datum: 26 augustus 2014

 

 

Wereldwijde primeur tijdens Green Expo 2014

Barenbrug presenteert innovatief product, speciaal voor de hovenier

 

Het is weer bijna zo ver: op 21, 22 en 23 september vindt in Gent de Green Expo 2014 plaats. Deze vakbeurs voor de groensector biedt met meer dan 200 exposanten voor elke groenprofessional wat wils. Ook Barenbrug is dit jaar weer aanwezig en komt met een wereldwijde primeur: tijdens de Green Expo introduceert zij het revolutionaire Bar Power RPR, een product dat speciaal voor de hovenier ontwikkeld is.  

 

Het beste van twee werelden

Bar Power RPR biedt hoveniers veel voordelen. Het product bezit namelijk de unieke combinatie van snelheid en stevigheid: een snelle vestiging zorgt ervoor dat er binnen de kortste keren een mooie, dichte grasmat wordt verkregen, die door haar stevigheid ook nog eens snel en intensief betreden kan worden. Een belangrijke bijkomstigheid is bovendien dat onkruid door deze eigenschappen geen kans krijgt. 

 

Alles over RPR technologie tijdens GreenExpo 2014

Bar Power RPR is inzetbaar voor veel verschillende doeleinden: in tuinen, parken, speelveldjes, wandelpaden, et cetera. Ook op verschillende grondsoorten heeft het mengsel bewezen altijd succesvol te zijn. Hoe dit mogelijk is? Door de unieke RPR technologie in het product: zelfherstellend Engels raaigras met uitlopers, dat zorgt voor de combinatie van sterkte én snelheid. Tijdens de Green Expo 2014 zal Barenbrug uitgebreid vertellen over Bar Power RPR en de technologieën achter dit product. 

 

Meer weten?

Barenbrug nodigt iedereen van harte uit om haar stand te bezoeken tijdens de GreenExpo 2014.
Meer informatie over RPR is ook te vinden op www.barenbrug.be/rpr 

Meer weten over de Green Expo 2014? Kijk op www.green-expo.be/nl 

 

 

//// Noot voor de redactie ////

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Geoffrey de Bloeme: telefoon +32 479 94 58 51 e-mail gdebloeme@barenbrug.be. 

Meer informatie over Barenbrug is ook te lezen op www.barenbrug.be.