HEADER-Resilient-Blue-WINNAAR-2024!

Bekroonde grastechnologie nu beschikbaar voor hoveniers!

Na de succesvolle lancering afgelopen jaar in de golf-, sport- en zodenmarkt, was de bekroonde Resilient Blue®-grastechnologie in een recordtijd uitverkocht. Gelukkig is de Resilient Blue®-technologie weer verkrijgbaar, nu ook voor alle groenprofessionals!

Speciaal voor hoveniers: Resilient Blue® Lawn: gras dat terugvecht.

Het graszaadmengsel Resilient Blue® Lawn biedt de perfecte oplossing voor hoveniers die op zoek zijn naar een veerkrachtig, sterk en fijnbladig gazon, dat bestand is tegen extreme omstandigheden en daarna snel herstelt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken, ook niet tijdens perioden met extreme weersomstandigheden. Elke plant incasseert flinke klappen bij extreme omstandigheden. Maar niet elke plant is in staat om dit te overleven, laat staan hiervan te herstellen.

 

Gazons met Resilient Blue®-grastechnologie lijden veel minder onder extreme omstandigheden zoals droogte en hitte. Resilient Blue® Lawn garandeert daarnaast een snel herstel na stressvolle perioden. Dat is wat we bedoelen met veerkracht!

Resilient Blue® wint Innovatieprijs Sportaccommodaties!

Op het eerste ‘Barenbrug Online Event’ in februari 2021 lanceerde Barenbrug na jaren onderzoek onder verschillende omstandigheden de Resilient Blue®-technologie. Nog geen drie maanden later werd het geweldige potentieel ervan erkend en bekroond met de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021 voor de meest gewilde technologie voor sportvelden.

 

De onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt en is een gezamenlijk initiatief van de Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC), de Vereniging Sport en Gemeenten, het NOC*NSF, Sportinnovator en de Vakbeurs Sportaccommodaties.

Resilient Blue®: een investering in een duurzame lange termijn oplossing!

Wil je meer weten over Resilient Blue®?

Langdurige droogte en hitte, hoge ziektedruk en langdurige lage voedingsniveaus. Stuk voor stuk factoren die fataal kunnen zijn voor jouw grasmat en die jou hoofdbrekens bezorgen! Wil je dit voorkomen? Dat kan met Resilient Blue®!

Je leest hier meer over tolerantie tijdens stressperiodes.

 

Veerkracht betekent niet alleen extreme weersomstandigheden verdragen, maar vooral ook zeker zijn van een snel herstel ná deze omstandigheden.

Lees hier meer over het snelle herstel met Resilient Blue®.

 

Een goede betredingstolerantie is een eerste vereiste voor een sterk sportveld. Resilient Blue® maakt gebruik van onze ijzersterke RPR®-technologie, waarmee je verzekerd bent van een goede betredingstolerantie.

Lees hier meer over de buitengewone betredingstolerantie.

 

Extreme weersomstandigheden leiden vaak tot stress en hoge ziektedruk. Door de veerkracht van Resilient Blue® is jouw grasmat minder vatbaar voor aantasting door schimmels en blijft je mat niet alleen groener, maar ook gezonder.

Lees hier meer over Resilient Blue® en ziektetolerantie.

Bekijk de Resilient Blue® video!

 

Sport en recreatie

Barenbrug heeft een grote verscheidenheid aan grasmengsels voor verschillende toepassingen. Kijk in ons assortiment om te bepalen welk mengsel u nodig heeft. 

Barenbrug heeft een grote verscheidenheid aan grasmengsels voor verschillende toepassingen. Kijk in ons assortiment om te bepalen welk mengsel u nodig heeft. 

Barenbrug heeft een grote verscheidenheid aan grasmengsels voor verschillende toepassingen. Kijk in ons assortiment om te bepalen welk mengsel u nodig heeft. 

Vind een dealer bij
u in de buurt
Verkooppunten
terug